Beautycenter CLASSY kan u van dienst zijn met shellak die uw nagels lange tijd mooi houdt, onze medewerkers staan voor u klaar en zorgen ook graag voor een manicure om uw handen heerlijk te verwennen.

Heeft u zwakke nagels, of wilt u er op een voordelige wijze voor zorgen dat deze weer prachtig stralen? Maak dan gebruik van een shllak, die we zowel op uw eigen nagels als op solar of acryl nagels aangebracht kan worden.

Met onze Shellac van het merk CND heeft u geen afgesleten randen meer, geen scheuren, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglans nagels die toch flexibel zijn.

Bij Beautycenter CLASSY bieden wij alle CND Shellac kleuren.

Shellac Nagellak is dun, flexibel en biedt een sterke bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels. Het resultaat met Shellac nagels? 14 dagen lang een hoogglans die je niet wil opgeven, kortom de nieuwe manier van nagels lakken. Laat u adviseren door onze medewerkers en wordt wakker met verzorgde nagels, ochtend na ochtend.

Uiteraard kunt u ook bij Beautycenter Classy terecht voor een enkel een manicure bahenadeling om uw handen en nagels zonder lak te verwennen

en gezond te houden.

Telefonisch afspraak maken of in onze Beautycenter, Uiteraard wordt u ook geholpen zonder afspraak indien het voor ons mogelijk is