Epileren met touw is een techniek die bij Beautycenter Classy gebruikt wordt om uw wenkbrauwen op een snelle manier te stijlen. U kunt natuurlijk zelf ervoor kiezen om ook de bovenlip of het hele gezicht te laten behandelen met heerlijke gezichtsmassage.

Epileren met touw is een techniek om (on)zichtbare haartjes te verwijderen en een techniek waarmee de meest strakke wenkbrauwen op een snelle manier gecreëerd kunnen worden. Het is een hele oude techniek die stamt uit de tijd van Cleopatra en wordt ook wel de oosterse techniek genoemd.

Deze behandeling wordt bij ons zowel bij heren als dames aangeboden.Het is een makkelijke en zeer effectieve oplossing om van ongewenste (gezichts) beharing af te komen. Alle donshaartjes worden door de draaiende beweging meegenomen. Geen wax die de huid eerst verwarmd of uitrekt en de elasticiteit van de huid kan verminderen. Dit is een perfecte, zeer goede efficiënte methode om langdurig van ongewenst haar af te zijn.

Voordelen van Epileren:

1.Het is hygiënisch omdat je de huid niet aanraakt met de handen.

2.De huid heeft niet te lijden onder de behandeling, zoals dat

wel gebeurd bij waxen en harsen. De huid wordt niet onnodig

uitgerekt.

3.Minder kans op roodheid en misschien daardoor wel

geschikter voor de gevoelige huid.

4.De haartjes blijven lang weg en komen fijner terug.

5.De haartjes worden in een nette lijn verwijderd wat handig is

bij de wenkbrauwen.

6.Met de methode kunnen zelfs de kleinste haartjes worden verwijderd.

U kunt telefonisch een afspraak maken, online of in ons Beautycenter, uiteraard wordt u ook geholpen zonder afspraak indien het voor ons mogelijk is