Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.

Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

Wat is het verschil tussen LVL en Wimperpermanent?

Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!
Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel.

Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt en dit is du seen groot verschil met LVL.

Voordelen van LVL

1. Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar

2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.

3. Voelt licht en natuurlijk aan

4. Ogen lijken groter.

5. Geeft een natuurlijke uitstraling.

6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Telefonisch afspraak maken of in onze Beautycenter, Uiteraard wordt u ook geholpen zonder afspraak indien het voor ons mogelijk is