Beautycenter Classy werkt uitsluitend met de beste producten die door Perfect Eyelash Academy zijn geselecteerd.

De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.

De haartjes hebben een bepaalde krul waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij kunstwimpers. Aanhechting is onzichtbaar, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Wij werken uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht zijn, gewichtsloos zijn en een mooie krul hebben (keuze uit diverse krullen). Veel praktijken werken met syntetische wimpers, maar wij werken met mooie echte zijden wimpers waardoor je een veel natuurlijker effect krijgt!

Houdbaarheid van de wimpers

Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een opvul behandeling te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, trouwerij hebt of een feestje etc.

Voordelen Wimperextentions

* Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers

* Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen

* Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet

* Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zeewater

* Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper

* Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie

* Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig

* Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips

* Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zorgen

* Natuurlijke uitstraling

* Wordt pijnloos opgebracht

* Blijft 6-8 weken zitten

* Geeft volume en kleur aan de eigen wimpers

* Wimperextensions laten de ogen gelift/opener lijken

Geeft een jeugdiger uiterlijk

Telefonisch afspraak maken of in onze Beautycenter, Uiteraard wordt u ook geholpen zonder afspraak indien het voor ons mogelijk is